allianz asseguranca collectiu

Allianz Assegurança Accidents Col·lectius

Decisions compartides

Allianz Accidents Col·lectius és un nou concepte d’assegurança que s’adapta a les tendències actuals, per donar respostes àgils i eficaces a les necessitats d’assegurament de qualsevol col·lectiu.
Actualment, les assegurances d’accidents Col·lectius estan molt presents en la societat, perquè ofereixen molts avantatges a grups de persones amb interessos comuns.

Tant en l’àmbit de l’empresa, com en tota mena d’activitats associatives, aquestes assegurances s’adapten a les peculiaritats de cada col·lectiu i ofereixen noves modalitats de contractació i cobertures molt completes.

Allianz Accidents Col·lectius és la millor garantia per prendre decisions compartides.

Avantatges

  1. Riscs assegurables. Allianz Accidents Col·lectius s’adapta a totes les necessitats, tant en l’àmbit empresarial com en activitats de grups relacionats amb la cultura i l’oci.
  2. Garanties del producte. Allianz Accidents Col·lectius és una assegurança clar i àgil, que ofereix les cobertures més completes i noves del mercat per a qualsevol tipus d’activitat.
  3. Preus transparents. Allianz Accidents Col·lectius és una assegurança transparent, sense sorpreses.
  4. Estalvi preestablert. Per no gastar ni un euro de més, totes les garanties amb prima automàtica disposen de franquícia preestablerta.
  5. Assessorament. A l’hora de prendre decisions estem al teu costat, per oferir-te el assessorament que necessitis. Perquè et sentis més segur.

Allianz Assegurança d’Accidents Col·lectius, la millor decisió per assegurar el teu col·lectiu i sentir-se més segur.

Si quieres más información

llámanos al 938 199 343 o rellena este formulario