allianz asseguranca flotes

Allianz Flotes

Allianz Assistance ofereix la millor solució per a cada tipus de flota. Som conscients de les necessitats de l’transport de mercaderies i per això les nostres pòlisses contemplen a el vehicle en el seu conjunt.

Des d’Allianz oferim l’assegurança més completa per a les seves flotes. Aquest producte permet una òptima gestió de les flotes, ajustant les cobertures a les necessitats de cada client de la manera més adequada.

 • Flotes de camions
 • Flotes d’empleats d’empreses

Amb els preus més competitius de mercat i amb un servei d’assistència en carretera tant per als seus vehicle, com per als ocupants de la mateixa (servei de reparació in situ, remolc a concessionari o a xarxa concertada, vehicle de substitució, etc.)

La millor cobertura per a la seva flota de vehicles

Les nostres pòlisses distingeixen:

 1. Tipus de vehicle:
  – Vehicles comercials
  – Vehicles industrials (camió rígid, cap tractor, remolc i semiremolc)
 2. Àmbit de circulació:
  – Nacional
  – Nacional i internacional.
 3. Contractació:
  – Per conjunt
  – Per tipus de vehícle
 4. Cobertura:
  – Garanties amb límits independents.
  – Garanties amb límits acumulats (remolc + rescat).
 5. Productes:
  – Assistència en carretera
  – Multes – Assistència Legal
  – Telemàtica de l’automòbil

Garantim a tots els nostres assegurats la mobilitat de l’semiremolc, independentment que requereixi assistència com a conseqüència d’una avaria pròpia o del cap tractor.

Allianz Assistance és una companyia global, líder en tots els mercats. Assegurem la repatriació de el vehicle en el menor temps possible i amb el cost més ajustat gràcies a que comptem amb una xarxa de proveïdors de qualitat a tot Europa.

Les persones són la nostra major preocupació. En cas que un conductor tingui qualsevol incidència a l’estranger, sempre podrà comptar amb l’ajuda d’Allianz Assistance.

Si quieres más información

llámanos al 938 199 343 o rellena este formulario