allianz asseguranca estalvi 1

Allianz Assegurança Estalvi Fons d’inversió

Un producte molt complet i amb molta flexibilitat.

Allianz FondoVida Plus posa a la teva disposició una àmplia gamma de fons d’inversió perquè puguis invertir de manera diversificada segons el perfil d’inversió que tinguis i de les teves expectatives de rendibilitat.

Un nou concepte de producte digital molt orientat a satisfer les teves necessitats de forma àgil, amb més i millors eines d’informació i assessorament.

Una àmplia gamma de fons per a satisfer totes les expectatives d’inversió
Allianz FondoVida Plus és una assegurança unit linked dirigida a estalviadors i inversors com tu que busques millorar la
rendibilitat dels teus diners invertint en fons d’ Inversió. Una alternativa per accedir a rendibilitats atractives, que variaran en funció de el risc que vulguis assumir i de les teves expectatives de rendibilitat.

Allianz FondoVida Plus és un producte flexible que et permet escalar la teva inversió realitzant aportacions úniques i periòdiques, així com aportacions extraordinàries en qualsevol moment. Allianz FondoVida Plus compta amb una àmplia gamma de fons per a disposar de més opcions d’inversió.

A més, Allianz FondoVida Plus disposa de moltes eines de suport a la gestió, per facilitar-te la millor informació durant tot el període d’inversió i un assessorament previ en el procés de contractació de la pòlissa perquè coneguis al detall el producte
i, per descomptat, eines per a un assessorament continuat; com la definició d’alarmes de benefici i pèrdua, la generació d’informes del valor actualitzat de la pòlissa…

I el més important, perquè aconsegueixis els teus objectius, Allianz Seguros invertirà teves aportacions (primeres) en una cartera de Fons d’Inversió que tu mateix selecciones i que serà gestionada per Allianz Popular Asset Management i Allianz Global Investors, dues gestores molt reconegudes de el grup Allianz.

Per a la teva tranquil·litat, cadascun dels Fons d’Inversió té un perfil de risc/rendibilitat diferent, que et permet adaptar la inversió al teu predisposició a el risc i a les teves expectatives de rendibilitat.

D’aquesta manera, estableixes la teva pròpia disciplina d’estalvi en funció de quines siguin les teves necessitats particulars en
cada moment.

 

Allianz Assegurança Estalvi Fons d’Inversió, la millor decisió per assegurar la seva inversió i sentir-se més segur.

Si quieres más información

llámanos al 938 199 343 o rellena este formulario