allianz fondo activeinvest

Fons d’inversió ActiveInvest

Estàs pensant a invertir en Fons d’Inversió? Sabem que no és fàcil, per això t’assessorarem i ajudarem a escollir el que millor s’adapta a tu. Descobreix el millor fons d’inversió d’Allianz.

T’ajudem a definir el teu perfil d’inversió: Defensiu, Equilibrat o Dinàmic, indicant els millors fons amb què fer créixer els teus estalvis i oferint-te la combinació d’una gestió dinàmica amb el seguiment continu de les teves inversions. Invertir en ActiveInvest, no ha de ser arriscat. Nosaltres t’acompanyarem en aquest procés. 

Inverteix en fons amb el millor assessorament.

Defensiu

Al voltant del 25% a Renda Variable. Ideal si vols preservar el teu capital i valores la seguretat per sobre de la rendibilitat.

Equilibrat

Al voltant del 50% a Renda Variable. Ideal si busques que la teva inversió creixi i pots tolerar alguns riscos en certs períodes.

Dinàmic

Al voltant del 75% a Renda Variable. Ideal per obtenir rendibilitat independentment de les oscil·lacions de la teva inversió.

 Avantatges

  1. Assessorament financer on t’ajudarem a escollir el teu fons financer segons els teus objectius.
  2.  Liquiditat i Flexibilitat, ja que podràs reemborsar el teu fons d’inversió sempre que ho necessitis sense cost.
  3.  Solidesa i confiança de la mà d’Allianz Global Investors, referent a la Gestió d’Actius en l’àmbit mundial.

Estiguis on siguis podràs operar i fer un seguiment de les teves inversions. Disposaràs del teu propi espai online amb tota la informació que necessitis i multitud d’eines.

Si vols més informació

truca'ns al 938 199 343 o omple aquest formulari