allianz asseguranca autonoms

Allianz Protecció Autònoms Plus

Una assegurança exclusivament dirigida a la teva tranquil·litat i a minimitzar l’impacte econòmic que pot suposar una baixa laboral.

Allianz Protecció Autònoms Plus és una assegurança que minimitza l’impacte econòmic que suposa una baixa laboral.

Es diu que els treballadors autònoms no es poden permetre estar de baixa, però la malaltia és un risc al qual tots estem exposats.

Per això hem creat Allianz Protecció Autònoms Plus, una assegurança dirigida exclusivament al teu col·lectiu per pal·liar la pèrdua d’ingressos que puguis experimentar com a conseqüència d’una baixa laboral o d’un ingrés hospitalari per malaltia o accident.

Una assegurança completa, de màxima qualitat i a la teva mida.

Avantatges

Allianz Assegurança és una marca de prestigi en la que pots confiar.
• Allianz Protecció Autònoms Plus és una assegurança que minimitza l’impacte econòmic que suposa una baixa laboral.
• Una assegurança senzilla i competitiva que respon a les necessitats dels professionals autònoms i et permet escollir un paquet a mida.
• Les cobertures d’Incapacitat Laboral Temporal i Hospitalització són independents i compatibles entre si.
• L’aplicació del Barem et permet rebre la indemnització per la cobertura d’incapacitat laboral temporal sense esperar el comunicat d’alta.
• És molt flexible i et permet modificar el capital assegurat quan ho necessitis i, a més, pots triar la forma de pagament.
• Amb Allianz Salut i Benestar pots accedir a una llista d’especialitats relacionades amb prestacions mèdiques, promoció i prevenció per a la salut, cura personal, estètica i, per descomptat, tot el que té a veure amb el benestar físic i emocional, amb descomptes i tarifes especials que no trobaràs en el mercat.
• I amb Benefici fiscal a l’IRPF: Les primes pagades es poden incloure com a despeses deduïbles al realitzar la tributació per estimació directa, amb un màxim de 500€ anuals o de 1.500€ en cas de discapacitat.

Allianz Protecció Autònoms Plus, la millor decisió per sentir-se més segur.

Si quieres más información

llámanos al 938 199 343 o rellena este formulario