Avís Legal

Per tal de donar compliment al que estableix la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s’indiquen les dades d’informació general del lloc web www.masdeu.cat

Masdeu- Mediació en Assegurances SL informa que és titular del lloc web WWW.MASDEU.CAT. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, Masdeu- Mediació en Assegurances SL informa de les següents dades: Masdeu- Mediació en Assegurances SL amb domicili social a Av. Pla del Diable, 3 Local – 208720 – Vilafranca del Penedès (España). La direcció de correu electrònic de contacte amb l’empresa és assegurances@masdeu.cat.

 

Condicions generals d’utilització

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que l’utilitzarà conforme al present avís legal i la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. Masdeu- Mediació en Assegurances SL es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, el recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

 

Propietat intel.lectual i industrial

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix (articles, texts, imatges, logotips, marques comercials, etc.) estàn protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel.lectual. Els drets corresponen a Masdeu- Mediació en Assegurances SL o a tercers amb llicències que permeten a Masdeu- Mediació en Assegurances SL la seva utilització.

Masdeu- Mediació en Assegurances SL presenta els continguts que figuren en aquest lloc web amb la finalitat d’informació i publicitat dels seus productes i serveis.

Masdeu- Mediació en Assegurances SL es reserva el dret de modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web en qualsevol moment i sense previ avís.

 

Limitació de la responsabilitat

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per a dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, Masdeu- Mediació en Assegurances SL no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a d’altres llocs web aliens a Masdeu- Mediació en Assegurances SL, enllaços que es presenten únicament amb finalitats informatives. La responsabilitat dels continguts de les pàgines enllaçades correspon als titulars respectius de les mencionades pàgines.

Masdeu- Mediació en Assegurances SL no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’utilització d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

 

Política de protecció de dades de caràcter personal

A través del present avís legal,ASSEGURANCES MASDEU informa als usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDP) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat de que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si volen facilitar a Masdeu- Mediació en Assegurances SL les dades personals que els hi són solicitades.

L’usuari, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a Masdeu- Mediació en Assegurances SL per a què els tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat, registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

La recollida i tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat el manteniment, garantia i control de la relació establerta entre aquest i Masdeu- Mediació en Assegurances SL i permetre remetre-li informació per correu electrònic.

Masdeu- Mediació en Assegurances SL ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

L’usuari té dret a accedir a la informació que el concerneix recopilada en el fitxer de Masdeu- Mediació en Assegurances SL, rectificar-la si és errònia, cancel.lar-la o oposar-se al seu tractament per mitjà d’un missatge de correu electrònic dirigit a assegurances@masdeu.cat, o per correu postal dirigit a l’adreça que figura en l’encapçalament d’aquesta nota legal. En ambdós casos s’haurà d’acreditar suficientment la identitat de l’usuari.

Masdeu- Mediació en Assegurances SL es reserva el dret d’utilitzar “cookies” en la navegació de l’usuari pel lloc web per a facilitar la personalització i comoditat de la navegació. Masdeu- Mediació en Assegurances SL utilitza Google Analytics per a analitzar aspectes relatius a l’accés a la seva pàgina web, com per exemple, les pàgines més visitades o el temps de les visites. Aquesta informació es tractarà amb finalitats estadístiques i per a la millora dels serveis que ofereix des del seu lloc web i en cap cas permetrà conéixer la identitat de l’usuari. Pots consultar la nostra política de cookies en el següent enllaç.