allianz asseguranca responsabilitat civil i directius

Allianz Assegurança R. Civil D&O directius

Decisions Assegurades. Cap alt càrrec que desitgi l’èxit per la seva empresa pot eludir la possibilitat de prendre alguna decisió desafortunada que posi en perill els actius empresarials, o provocar pèrdues a tercers. Estan en risc els seus actius personals?

L’Assegurança Allianz D&O atén les pèrdues i les despeses de defensa que es derivin de reclamacions cobertes per la pòlissa, per presumptes actes incorrectes dels alts càrrecs de la seva empresa.

Allianz és un dels pocs grups asseguradors que ofereixen assegurances locals de D&O en un gran nombre de països.

La seva estructura descentralitzada permet dissenyar productes de D&O òptims, perquè tenim en compte la situació legal de cada país i estem recolzats per equips internacionals sólids i especialitzats amb una clara orientació de servei als seus clients.

Una decisió responsable perquè el seu projecte empresarial avanç. Protegiu als Directius de la seva Empresa, mitjançant solucions personalitzades.

Avantatges

  1. Per crear projectes empresarials, l’assegurança Allianz D&O protegeix els directius de l’empresa mitjançant solucions personalitzades.
  2. Disposa de cobertures Bàsiques, així com una àmplia flexibilitat amb Cobertures opcionals.
  3. L’assegurança cobreix les reclamacions presentades per primera vegada contra les persones assegurades durant el període d’assegurança i, si és aplicable, durant el període d’extensió de cobertura.

Un plaer assessorar-lo i donar cobertura a totes les seves necessitats de previsió i assegurament.

Si vols més informació

truca'ns al 938 199 343 o omple aquest formulari