allianz asseguranca embaracions

Allianz Embarcacions d’esbarjo

Gaudeix de la navegació més segura.

Allianz Embarcacions és, per amplitud de cobertures, flexibilitat de contractació, preu i servei. Un producte estrella i de referència en el mercat assegurador nacional.

Allianz Embarcacions és un producte innovador.
Pensat i dissenyat per donar respostes flexibles i personalitzades a les demandes més variades i exigents que els propietaris i usuaris d’embarcacions d’oci puguin tenir en relació amb la seva pròpia embarcació, amb tercers aliens i amb les persones que van a bord de la mateixa.

Les opcions de contractació, els riscos assegurables, les sumes assegurades, les opcions de franquícies i altres característiques, doten a aquest producte d’una flexibilitat màxima, per oferir una pòlissa personalitzada que s’adapta a les necessitats de cobertura més exigents que pugui necessitar qualsevol embarcació d’oci.

Un producte amb una flexibilitat màxima i personalitzada

Avantatges

  1. Una oferta de fins a 15 garanties de contratación opcional a través de tres modalitats de subscripción diferent: Basic Premier i Plus.
  2. Pot contractar amb o sense franquícia i escollir entre diverses opcions.
  3. El valor assegurat és el valor real de l’embarcació.
  4. Allianz Embarcacions d’Esbarjo ofereix una cobertura única al mercat: el remolc al mar per qualsevol motiu. La resta de productes que competeixen al mercat, només ofereixen ua cobertura d’assistència en terra. A més, Alianz Embarcacions d’Esbarjo ofereix la possibilitat de contractar la cobertura d’assistència en terra.
  5. Es poden assegurar embarcacions de bandera estrangera amb port base a Espanya.
  6. El preu és realment competitiu.
  7. Disposició a atendre qualsevol necessitat del client per posar a la seva disposició el producte final que necessita.

Allianz Embarcacions d’Esbarjo, la millor decisió per assegurar la seva embarcació i sentir-se més segur.

Si quieres más información

llámanos al 938 199 343 o rellena este formulario