A Masdeu Assegurances estem al costat dels nostres clients, per això disposem d’una àmplia gamma d’assegurances per autònoms i pymes, amb una flexibilitat de contractació i una personalització màxima de les cobertures fent un seguiment i control de les pòlisses.

Multiassegurança Empresarial

La Multiassegurança empresarial està pensada per donar cobertura a les empreses, amb solucions flexibles i a mida.
és una assegurança molt competitiva que ofereix unes condicions econòmiques que reflecteixen el grau de protecció i seguretat de l’empresa, amb una cobertura molt completa que pot arribar a ser de «tot risc», i la vocació d’un servei d’una asseguradora líder, en la qual es pot confiar en els moments decisius.

Assegurança comerç

L’assegurança comerç és un tipus Assegurança multirisc pensada i dissenyada per donar protecció a la majoria de riscos de tipus comercial i també a oficines, de forma personalitzada.
Cobertures adaptades a les necessitats del client que cobreix danys materials, amb la possibilitat d’incloure la Responsabilitat
Civil, el lucre cessant i la cobertura de conveni.

A més, la pòlissa inclou informació sobre normatives i reglaments de prevenció.

Assegurança Responsabilitat Civil Pyme

L’Assegurança de Responsabilitat Civil és una assegurança completa, dissenyada per a donar àmplies cobertures a tots els emprenedors, sigui com sigui la seva activitat o negoci.

Allianz RC Pime garanteix la màxima protecció davant de reclamacions de tercers en qualsevol sector de l’economia productiva, incloent activitats professionals, recreatives i d’oci.

Es tracta d’una assegurança completa per la diversitat i amplitud de les seves cobertures i molt flexible per adequar-se a les necessitats concretes de cada client.

Una bona protecció ens servirà per disminuir les conseqüències danyoses d’un incident, protegint la propietat i a les persones.

TOTES LES ASSEGURANCES EMPRESARIALS