Amb Masdeu saps que pagues cada mes sense sorpresas, ja que som experts en assegurances i mirem pels nostres clients.

Els bancs han ampliat tant el camp d’actuació que a dia d’avui amb les hipoteques o qualsevol altre préstec et venen una assegurança.

Un informe elaborat per INESE, proveïdora de serveis per al sector assegurador, i la consultora Global Actuarial, evidencien l’encariment de les assegurances contractades a través dels bancs. Prenent com a mostra els números proporcionats per 12 entitats bancàries i per 15 companyies asseguradores, demostra les diferències de preu entre la contractació d’una assegurança pel banc en vers una asseguradora. A més a més, el sobrecost per als clients de trenta anys augmenta fins a un 60%.

Mediadors d’Assegurances es reuneixen amb la CNMC per tractar possibles abusos de la banca en vincular crèdits a pòlisses.

El banc no et pot obligar a signar l’assegurança amb ells com a requisit, ja que és il·legal i incompleix:

  • Llei de defensa dels consumidors.
  • Llei de defensa de la competència.
  • Llei de distribució d’assegurances.

D’altra banda, recorda que:

  • D’acord amb la Llei Hipotecària de 2019, el banc pot exigir que contractis una assegurança de vida o llar però no pot imposar que sigui un producte de la seva oferta.
  • El banc no pot oferir-te condicions desfavorables per triar una pòlissa d’una companyia asseguradora aliena a l’entitat bancària.
  • En el cas que ja tinguis contractat l’assegurança de vida o llar amb l’entitat bancària que t’ha concedit el préstec hipotecari, tingues en compte que estàs en el teu dret de cancel·lar-i contractar una pòlissa amb una asseguradora.

Per a això t’oferim diverses assegurances i posem a la teva disposició els nostres assessors experts que t’ajudaran a escollir el que millor s’adapta a les teves necessitats.