L’assegurança de la llar és un imprescindible per a la nostra tranquil·litat, però més enllà d’assegurar-nos contra sinistres i incidents de tota mena, hi ha cobertures molt interessants que ens poden ajudar a fer-nos la vida més fàcil.
Advertim que el nivell de cobertures pot variar en funció de la pòlissa que tinguem contractada. Si no n’estàs segur/a de les teves condicions, contacta amb nosaltres i t’ho resoldrem.

Bricofácil: ajuda en el bricolatge de la llar

Posar regletes per amagar els cables, arreglar una aixeta que perd aigua, col·locar accessoris a la cuina… aquests només són uns quants exemples de feines que et podries estalviar amb aquest servei. Pensa que pots disposar de 3 hores d’un professional que t’ajudi, dues vegades l’any, sense cost afegit.

Més exemples del servei bricofácil:

  • Instal·lació o substitució de làmpares i aplics on hi hagi punts de llum.
  • Instal·lació de canaletes per ocultar cables.
  • Substitució o instal·lació d’aixetes on hi hagi presa d’aigua, així com el seu ajust.
  • Canvis de mecanismes de cisterna; col·locació de suport de dutxa i connexió (sense obra); col·locació d’accessoris de bany i cuina.
  • Segellat amb silicona de juntes deteriorades de banyera, dutxa, lavabo o aigüera.
  • Desembussar canonades de  forma preventiva que es pugui eliminar amb mitjans naturals. En el cas de fer servir algun producte, anirà a càrrec de l’assegurat.

Reparació d’electrodomèstics

Destaquem d’aquest servei la rapidesa amb què contactaran amb tu. En un termini de 48, un professional determinarà l’abast de l’avaria i es procedirà a trobar-hi solució si la reparació entra dins dels límits de la cobertura.

Consideracions:

  • Entren dins d’aquest servei electrodomèstics de línia blanca i televisors.
  • 2 intervencions per anualitat de l’assegurança i contacte amb professionals en un termini de 48h.
  • Límit de 400 € segons la pòlissa.

Responsabilitat civil d’animals domèstics

No cal contractar una assegurança addicional de responsabilitat civil per a animals domèstics si no formen part dels considerats perillosos. Això vol dir que excepte algunes races tipificades, la majoria d’animals que puguis tenir a la llar, estaran coberts.

Múltiples serveis digitals, tranquil·litat en temps real

Masdeu Allianz ofereix una sèrie de serveis que no caldrà que passis per l’oficina per fer-ne ús.

Peritatge digital

Pots sol·licitar un peritatge a l’instant per sinistres de la llar a través de videotrucada.

Reputació Digital

Plataforma telefònica a través de la qual pots sol·licitar una investigació per conèixer la relació de referències i continguts que apareixen en els principals cercadors d’internet relacionats amb tu.

Testament On-line

Connexió telefònica amb un advocat per a la realització i finalització del procés del testament segons les teves inquietuds. S’hi inclou la reserva d’hora a la notaria i el seu cost.

Esborrat del Rastre Digital

Ajuda per a esborrat de continguts digitals en el cas del decés de l’assegurat. Com ara desactivació de comptes, eliminació de fotos, dades personals, blocs, etc.