Iniciar-se en el món de les inversions pot semblar un repte, especialment si t’enfrontes a la pregunta: “Vull invertir, però no sé per on començar”. A Masdeu Assegurances, entenem les teves inquietuds i estem aquí per guiar-te en cada pas del teu viatge d’inversió.

Recomanacions clau abans de començar a invertir

Abans de submergir-te en el món de les inversions, és crucial tenir en compte algunes recomanacions:

Defineix els teus objectius financers: tenir clars els teus objectius a curt, mitjà i llarg termini t’ajudarà a triar les inversions més adequades.
Avalua la teva tolerància al risc: comprendre el teu nivell de comoditat amb el risc és essencial per construir una cartera d’inversió que reflecteixi les teves preferències i situació financera.
Informa’t i educa’t: El coneixement és poder. Aprofita els recursos educatius per entendre millor els diferents tipus d’inversions i estratègies.

Tipus de perfils d’inversió

A Masdeu Assegurances, oferim el fons d’inversió ActiveInvest, que s’adapta al teu perfil d’inversió, sigui defensiu, equilibrat o dinàmic. Cada perfil està dissenyat per alinear-se amb els teus objectius i tolerància al risc, assegurant que la teva estratègia d’inversió s’ajusti a les teves necessitats individuals.

Defensiu: al voltant del 25% en Renda Variable. Ideal si valores la seguretat per sobre de la rendibilitat.
Equilibrat: al voltant del 50% en Renda Variable. Ideal si busques que la teva inversió creixi i pots tolerar certs riscos en alguns períodes.
Dinàmic: al voltant del 75% en Renda Variable. Ideal per obtenir rendibilitat tot i tenir oscil·lacions en la teva inversió.

A Masdeu Assegurances, no només oferim productes d’inversió, sinó també una assessoria personalitzada per ajudar-te a prendre decisions informades. Les nostres opcions d’inversió i assegurances inclouen:

Assegurança d’inversió: solucions que combinen la protecció d’una assegurança amb el potencial de creixement d’una inversió.
Fons d’inversió: accés a una gamma diversa de fons que s’adapten a diferents perfils d’inversió.
Plans de pensions: prepara el teu futur amb plans que et permeten estalviar de forma sistemàtica per a la teva jubilació.

Amb el suport d’Allianz, un dels principals proveïdors de fons d’inversió i la nostra àmplia experiència i excel·lència professional, a Masdeu Assegurances t’oferim la confiança i el suport que necessites per fer créixer les teves inversions.

Invertir no ha de ser complicat. Amb l’orientació adequada i les solucions correctes, pots convertir els teus dubtes en decisions segures i rendibles. Contacta amb nosaltres i fes el primer pas cap a un futur financer pròsper.