Aquesta setmana, Masdeu Assegurances ha tingut l’honor de participar a la Jornada de Agents Premium 2024 d’Allianz, un esdeveniment prestigiós celebrat en el marc incomparable del Museu Guggenheim de Bilbao. Aquesta trobada anual reuneix els millors agents i corredors d’Allianz Espanya, destacant-se com un moment clau per compartir èxits, estratègies i visions de futur.

Amb el començament de l’any, Masdeu Assegurances es presenta amb un portfoli renovat i ambiciós, amb l’objectiu de consolidar Allianz com la companyia líder del mercat assegurador espanyol. La participació en aquesta jornada subratlla el compromís de l’agència amb l’excel·lència i la innovació en el sector assegurador.

Durant l’esdeveniment, s’han destacat les claus que marcaran l’activitat comercial d’Allianz en 2024, posant especial èmfasi en el nou model comercial de la companyia i els seus objectius estratègics per a la mediació. “2024 és un any il·lusionant. Volem consolidar tots els avenços realitzats, transformant-los en la millor oferta de producte i servei per als nostres clients i mediadors”, ha assenyalat Miguel Pérez Jaime, Director General Comercial d’Allianz Seguros (Allianz).

La jornada ha servit també com a plataforma per a l’intercanvi d’idees i experiències, establint un diàleg enriquidor entre els agents, corredors i l’equip executiu d’Allianz. A més, hem tingut l’oportunitat de gaudir de les exposicions del museu en visites guiades exclusives, així com d’un sopar en l’atri del museu, cortesia del restaurant Nerua, amb estrella Michelin.

Estar entre les millors agències d’Allianz Espanya no només és un honor sinó també una responsabilitat. Masdeu Assegurances es compromet a continuar treballant de valent per oferir avantatges i beneficis únics als seus clients, marcant la diferència en el servei i l’atenció personalitzada.