Aquest darrer mes d’abril hem assistit al Club d’Agents Allianz de la Direcció Comercial de Catalunya i Balears a Món Sant Benet, una trobada anual que ens permet connectar amb altres professionals del sector.

A Masdeu Assegurances ens avala una àmplia trajectòria professional qualificada pel segell Agent Premium. Des de la creació d’aquest club, l’hem mantingut cada any.

Durant la nostra visita al Club d’Agents Allianz, hem tingut l’oportunitat de connectar amb altres professionals del sector i compartir idees i solucions per millorar els nostres serveis. També hem fet un seguiment del primer trimestre de l’any, hem descobert novetats i llançaments i hem marcat objectius anuals.

Estem orgullosos de formar part del selecte club d’Agents Premium, que ens atorga condicions especials per als nostres clients, i que sense vosaltres, no estaríem on som avui. Agraïm la vostra confiança i ens comprometem a continuar oferint els millors serveis d’assegurances per satisfer les vostres necessitats i exigències.

L’equip de Masdeu Assegurances és el nostre major actiu. Som conscients que el nostre èxit es basa en la col·laboració de tot el nostre equip i en la dedicació constant per oferir un servei excepcional i adaptat a les necessitats de cada client. Els nostres valors fonamentals són l’excel·lència en la prestació del servei i la personalització del tracte amb el client. Així doncs, volem destacar que aquest reconeixement al Club d’Agents és fruit del treball conjunt de tota la nostra oficina.

El sector de les assegurances està en constant evolució, i per això treballem de forma constant per adaptar-nos a les noves tendències i oferir els millors serveis als nostres clients. Volem que
rebin un tracte personalitzat i de qualitat perquè puguin confiar en nosaltres en tot moment, per la qual cosa oferim un suport constant des de la contractació fins a la gestió de qualsevol possible incidència o reclamació. El nostre compromís és estar al vostre costat.