Com a membres del Club Financer d’Allianz, recentment hem participat de la jornada organitzada per Allianz a la Borsa de Barcelona. El nostre afany d’aprendre ens ha portat a compartir aquesta jornada en la qual es va reflexionar sobre les dinàmiques dels mercats i l’impacte que tenen en els productes i serveis que oferim.

Durant l’esdeveniment, ponents de la talla de Rafa Hurtado, Ángel de Molina o Gabriela Rivero ens van oferir la seva visió sobre l’estat actual dels mercats a nivell nacional i europeu, proporcionant insights valuosos que ens permetran millorar les estratègies comercials que oferim a Masdeu Assegurances.

Els debats van girar entorn de temes crucials com la diversificació de productes, la fidelització de clients i l’adaptació als nous entorns de mercat. A més, vam compartir moments de debat enriquidor amb professionals del sector, que ens van permetre obtenir una perspectiva més àmplia.

Vam finalitzar la jornada amb un còctel, on vam tenir l’oportunitat de discutir més informalment i consolidar relacions que ens ajudaran a seguir creixent i a oferir el millor servei als nostres clients.

A Masdeu Assegurances, estem orgullosos de formar part del Club Financer d’Allianz i ja hem començat a aplicar els aprenentatges adquirits per seguir oferint el millor servei als nostres clients.

Si vols beneficiar-te d’un equip expert amb afany de superació, posa’t en contacte amb nosaltres!