Masdeu Assegurances forma part del Club Financer d’Allianz, que ens fa especialistes en productes d’inversió United Linked. A la nostra pàgina podeu trobar dos productes d’aquesta índole: l’Assegurança Estalvi Fons Vida i l’Assegurança Perspektive, d’inversió garantida.

 

Allianz afiança el seu pes en el món financer. Es consoliden els serveis en l’assessorament financer, la gestió patrimonial i altres tipus en aquest àmbit.
Per aquest motiu, s’exigeix als agents de l’empresa una formació adequada al món financer, que requereix uns coneixements exhaustius del mercat. Ens comptem ja entre els titulats amb la certificació MiFID (Markets in Financial Instruments Directive), que garanteix una bona gestió i assessorament adequat a cada client en els serveis financers.

mifid

Si necessites més informació sobre les asseguranes de tipus United Linked o gestió personalitzada de les teves finances, a Masdeu t’assessorarem i t’acompanyarem en tot el procés pel que fa a la planificació financera, de patrimoni o altres serveis requerits, per tal que sempre escullis les decisions d’inversió més adients als teus actius.