La formació contínua és essencial a Masdeu Assegurances. Per aquest motiu, durant els tres darrers anys hem assistit al Programa Superior en Direcció d’Empreses de Mediació, certificat expedit per la Fundació Empresa Universitat de Navarra, que pretén facilitar eines per a la gestió diària de l’empresa que impacti directament sobre el servei dels nostres clients, pel que fa a l’eficàcia, transparència i adequació dels serveis oferts en cada cas.

Aquest programa de formació contínua enceta una nova etapa a Masdeu Assegurances. No només som una agència exclusiva Allianz, sinó que ens posicionem al capdavant dels reptes de futur d’Allianz, que passen per poder oferir serveis globals que assegurin les activitats de particulars i empreses més enllà de les pòlisses tradicionals.

El Programa Superior d’Empreses de Mediació és un programa presencial amb seu a Barcelona i Madrid i que consta de 208 hores presencials dedicades a diferents disciplines com gestió econòmica i financera, màrqueting, gestió d’equips i de carteres i atenció al client. Amb el resultat d’assolir una visió professional que ens permeti una valoració molt més eficaç dels nostres productes davant les necessitats dels nostres clients.

El repte de Masdeu Assegurances és aconseguir personalitzar els nostres serveis en funció de cada cas, amb perspectiva de futur per poder preveure l’evolució de les necessitats. A més, insitim en fer ús dels portals digitals que són la base de la transparència. D’aquesta manera es poden consultar totes les opcions de les pòlisses a més de resoldre la gran majoria de les incidències en el mínim temps possible.

Campus Allianz