Quan una assegurança cobreix tot el que ens interessa més l’estalvi lligat a fons d’inversió té un nom: FondoVida Plus d’Allianz.

Què és Allianz FondoVida Plus

Dins de la gran família de les assegurances de vida, hi ha una modalitat que a més de tenir les cobertures d’una assegurança de vida, ofereix una alternativa d’inversió als seus titulars, de manera que s’uneixen la tranquil·litat d’estar en bones mans i la possibilitat de generar un estalvi en un mateix producte assegurador.

Es tracta d’una assegurança de vida “unit linked”, la rendibilitat està vinculada a una àmplia gamma de fons d’inversió d’Allianz, que podem seleccionar segons el teu perfil de risc: prudent, moderat i arriscat. A més amb l’avantatge que sempre podrem efectuar canvis sobre aquests perfils, segons et convingui la situació.

Quins avantatges té l’estalvi en una modalitat d’assegurances?

En el cas d’Allianz FondoVida no hi ha un venciment, encara que sí que té els avantatges fiscals pròpis d’una assegurança de vida i inclou una garantia de defunció.

A més, ofereix també al client la possibilitat de rescat total o parcial sense penalitzacions a partir del segon mes.

D’altra banda, cal assenyalar que en les assegurances Allianz FondoVida no s’apliquen despeses addicionals als propis del fons en què inverteix el producte, és a dir, la pòlissa no té despeses, el que permet consultar el valor de la seva inversió en qualsevol mitjà i en qualsevol moment, ja que el valor de la seva pòlissa coincideix amb el valor dels fons.

Pel que fa a la versatilitat d’aquesta assegurança de vida com a producte d’estalvi, Allianz FondoVida permet que el client modifiqui la composició de la seva cistella d’inversió entre els fons que ofereix, tantes vegades com ho desitgi sense cap cost addicional, i sense haver de tributar. També hi ha la possibilitat que el client creï la seva pròpia cistella, combinant la inversió entre els diversos fons.

L’expectativa de rendibilitat és superior a la d’altres productes d’inversió més tradicionals. Per aconseguir aquesta major rendibilitat serà necessari assumir un major nivell de risc, tot i que treballem amb múltiples fons d’inversió per poder trobar aquells amb els que et sentis còmode invertint.

Gestió de la inversió personalitzada

Aquesta assegurança d’inversió posa a la teva disposició eines d’assessorament durant tot el procés, tant en el moment inicial, com durant l’emissió de la pòlissa i l’assessorament continuat posterior. Ens adaptem a les teves necessitats i t’acompanyem en tot el procés.