Un dels moments més importants de la vida és quan et compres un pis o una casa. Segurament és l’aliança més forta a l’hora d’assumir un compromís a mig-llarg termini. Sí que és cert que, just en aquest moment, no pensem quina assegurança necessitem ni quins problemes ens poden venir en un futur.

Des de Masdeu Assegurances et donem la informació necessària del que has de conèixer si contractes una hipoteca o si ja la tens al present.

Assegurança de la llar

Aquesta assegurança és l’única que s’ha de contractar obligatòriament segons l’article 8 de la Llei 2/1981 de regulació del mercat hipotecari i el desenvolupament del Reial Decret 716/2009.

La normativa ens diu que com a mínim l’assegurança que contractem per la llar ha de cobrir el risc d’incendi de l’immoble hipotecat i els danys que pugui causar.

Sí que és cert que a part de cobrir el que hem esmentat anteriorment, les altres cobertures que hauria de tenir l’assegurança de la llar és el mobiliari entre altres coses.

Assegurança de vida risc

És una de les assegurances que no és obligatòria però és una de les més necessàries en cas de defunció, ja que cobreix la prestació d’un capital equivalent al deute hipotecari que existeixi en el moment de la defunció de l’assegurat on ens permet que el bé es transmet sense la càrrega del deute hipotecari.

Vols saber-ne més? A Masdeu Assegurances et donem totes les solucions