La transformació digital és el repte de les empreses per tal de donar un servei més personalitzat i transparent al client.

Així ho creiem des de Masdeu Assegurances i ho hem explicat a la ponència sobre Competència Digital emmarcada en la Jornada de la Direcció Comercial de Catalunya i Illes Canàries i Balears d’Allianz celebrada a Lloret de Mar el 20 de setembre.

Un web àgil, el portal d’Allianz- Masdeu Assegurances obert 24h

Les eines digital actuals a Allianz compleixen amb la funció de facilitar els tràmits al client oferint una informació actualitzada de les pòlisses així com agilitzar la comunicació en casos de sinistres. Per això es disposa d’una plataforma web que integra tota la informació a més d’obrir canals de comunicació digitals al marge de l’email.

L’àrea de client de la web Allianz.es preveu una resposta ràpida a pocs clics de la solució. Ofereix un filtratge ràpid i intuïtiu de les respostes que resolen tot tipus de situacions dels usuaris, des d’informació fins a la sol·licitud d’ajuda urgent, passant per la comunicació de sinistres.

La web és operativa tant en ordinadors de sobretaula i en dispositius mòbils per poder garantir l’accés a l’àrea privada sigui quina sigui la situació en què es necessita.

Ponència d'Ester Masdeu sobre competència digital a la Jornada Allianz

Masdeu.cat, el portal exclusiu d’Allianz Vilafranca del Penedès

Amb la voluntat de personalitzar i adaptar al màxim els nostres serveis a la realitat immediata que ens envolta, hem activat el portal www.masdeu.cat on expliquem les opcions d’assegurances més rellevants per a l’activitat econòmica de les empreses del Penedès així com dels particulars.

A més, hem activat les xarxes socials, Facebook i Linkedin, per fer arribar les novetats de l’entorn Allianz amb informació sobre les particularitats de les nostres pòlisses que ofereixen serveis sovint poc coneguts. També, les xarxes socials formen part de la nostra voluntat d’oferir diverses opcions de canals de comunicació oberts amb els nostres usuaris.

Agilitat, transparència i voluntat de servei. El valors de la nostra agència

L’entorn digital ens permet maximitzar els valors diferencials pel fet que podem oferir servei més enllà dels horaris d’obertura de la nostra oficina a Vilafranca del Penedès. De totes maneres, agraïm la proximitat i el tracte presencial, per tant les eines digitals són complementàries al nostre dia a dia a l’oficina.

Ponència d'Ester Masdeu sobre competència digital a la Jornada Allianz